Obiective de dezvoltare personala si profesionala exemple

La acest punct probabil realizezi ca am ajuns la un adevar brutal: ca sa Scrii bine un obiectiv Profesional, e nevoie sa Alegria bine un obiectiv profesional. Doamna Stanciulescu mi-a facut placerea de a Veni si lucra, la invitatia MEA, in cadrul catedrei de sociologie de la Universitatea Babes-Bolyai DIN Cluj, Catedra pe care o conduc. Stanciulescu. Am fost impresionat de le domniei sale de a se Reinventa profesional facand un pas latéral spre coaching si Consiliere. Pentru a face acest lucru, prima Regula de Baza este sa mentionezi Obiectivul Tau profesional in CV. am fost impresionata de gandirea si profesionalismul Dnei. Ambivalenta II Arata recrutorului ca nu stii ce vrei cu adevarat, sau ca nu ai luat o decizie Clara si incerci sa te duci simultan in doua directii, CEEA CE El nu va Crede ca Poti. AM lucrat cu multi profesionisti foarte Buni, Dar dumneaei se preuve aza prin empatie si Intelepciune. Cred ca am gresit. Al. I.

Dar PANA acolo, ai Sansa sa faci angajatorul interesat de Tine prin introducerea in primele rânduri ALE CV-ului tau a unui obiectiv profesional bine formulat. Pasiunea acesteia pentru formarea si dezvoltarea motivatiilor trainice, gandirea sa vioaie, sensibilitatea sufleteasca, simtul de observatie Practic, tactul, perseverenta, toate acestea vorbesc despre profesionalismul dumneaei. Pur si simplu! Abilitatile, cunostintele, experienta si rezultatele Tale nu sunt relevante daca nu reusesti sa-i demonstrezi angajatorului ca VEI Pune pasiune in activitatea ta, te VEI imbunatati constant, te VEI Integra in compagnie si nu VEI pleca la cateva Luni de la angajare. Eleganta, senzatia ca nu oboseste niciodata si foarte multa pasiune in munca pe care o depune… cateva crampeie DIN CEEA CE inseamna pentru mine Doamna Profesor Elisabeta Stanciulescu. Se pare ca pe viitor acestea vor reprezenta tot mai mult Elementul de diferentiere si sursa inimitabila a unei pozitionarii concurrentiel avantajoase. Inegalabila experienta PROFESIONALA, simtul Practic si Arta cu soins abordeaza relatiile interpersonale sunt doar cateva DIN calitatile Doamnei Stanciulescu pe care le-AM apreciat intotdeauna. Ca absolvent al programme unui dans les affaires, recomand serviciile Doamnei Stanciulescu oricarei firme Care doreste sa-si maximizeze eficienta printr-un Management adecvat al resurselor umane. Sunt foarte norocos si onorat ca am avut ocazia sa o cunosc si ca mi-a oferit Sansa imensa sa ma cunosc. N`importe qui pourrait facilement être impressionné d`une part avec son professionnalisme, une vaste connaissance dans divers domaines, la subtilité dans la pensée, la franchise dans l`approche et la concision dans la parole tous jumelés avec éloquence ainsi que l`optimisme, l`énergie positive, la vitalité et le cœur chaud.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.